A MASTERPLAST Hungária Kft. ünnepélyes rendezvény keretében átadta az Év Megyei kereskedője 2021. díjakat.

2022.09.20.

A MASTERPLAST Hungária Kft. ünnepélyes rendezvény keretében átadta az Év Megyei kereskedője 2021. díjakat.

A 2021–es év Fejér megyei kereskedője az Épduferr Nyrt. lett.

A díjat Palkovics Milán, az Épduferr Nyrt. igazgatósági elnöke vette át: „Ezt a díjat elsősorban az Épduker Építőanyag Kereskedésünk csapatának köszönhetjük, ezért szeretnénk ezúton is megköszönni munkájukat!”

Az 1997-ben alapított Masterplast csoport a közép-kelet-európai régió legnagyobb magyar többségi tulajdonban lévő építőanyag gyártó és forgalmazó vállalata. A cégcsoport 10 országban rendelkezik saját tulajdonú leányvállalattal, és további 30 országba értékesíti termékeit. A Budapesti Értéktőzsdén, prémium kategóriában jegyzett vállalat. A Masterplast Hungária Kft. jelentős gyártó-beszállító partnere a hazai építőanyag kereskedelmi vállalkozásoknak. Meghatározó pozícióval rendelkezik a homlokzati hőszigetelő, magastető szigetelő és szárazépítészeti rendszerek elemeinek piacán.

 

A Masterplast a hazai építőiparban elsőként vállalkozott arra, hogy az általa eladott Hungarocell polisztirol termék felhasználása során keletkezett tiszta vágott, fel nem használt anyagot visszaveszi.  Az ÉPDUFERR is elkötelezett a környezettudatos szemlélet iránt, a tavalyi év szeptembere óta az ÉPDUKER Építőanyag Kereskedés is Öko-Pont.

Rólunk

Központi iroda:
2400 Dunaújváros, Verebély út 14.
Telefonszám:
+36 25 503 560
E-mail cím:
info@epduferr.hu
https://befektetoknek.epduferr.hu/wp-content/uploads/2021/11/world.png